Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Od septembra PV TV u HD rezoluciji

Dokumentarni kanal namijenjen ljubiteljima lova i ribolova PV TV,  početkom septembra počet će s emitiranjem u visokoj razlučivosti (HDTV). Stanica će od septembra emitirati u HD kvaliteti u rezoluciji 1080i, formatu slike 16:9. PV TV HD će prikazivati emisije o lovu i ribolovu 24 sata dnevno, u 100% HD kvaliteti u gotovo 6,5 miliona domaćinstava u Evropi. Stanica je dostupna na vlastitom jeziku u Mađarskoj, Slovačkoj, Češkoj, Rumuniji, Srbiji, Hrvatskoj i Bugarskoj.

O septembra počeinje nova era za ljubitelje lova i ribolova. Najbolji evropski, domaći filmovi o lovu i ribolovu, najbolji stručnjaci, najbolji ulov i lijepi trofeji čekaju gledatelje 24 sata dnevno u HD-u. PV HD TV nudi potpuno nove serije i filmove iz najljepših krajeva Evrope u svijetu lovaca, ribara i svih ljubitelja prirode!

Također, PVTV HD nudi 600 sati originalnog sadržaja kao što je Coast Party  - s dvije prekrasne djevojke koje žele postati ribari, ili  Frank Warwick i Koen Koops, serija o ribolovu realizirana od strane Malin Musatescu, Sorin Rudeanu i Vlad Pavlova.

PV TV (rum. Pescuit e vanatore TV) je dokumentarni kanal u produkciji rumunjsko-mađarske grupacije Tematic Cable, a emitira dokumentarne filmove i serije o ribolovu (60% zastupljenosti u programu) i lovu (40% zastupljenosti u programu). Pokrenut je u oktobru 2009. godine. Ciljana publika su muškarci između 18 i 50 godina.

Autor: media-sat.net

Nema komentara