Breaking News
recent

Comedy Central Extra pokrenut u Rumuniji

Comedy Central Extra, televizijski kanal koji emitira originalne serije, animacije i stand-up komedije, pokrenut je u Rumuniji, navodi se u priopćenju Mediafax-a. Kanal se bazira na humorističkim emisijama uglavnom iz SAD i Velike Britanije, a distribuira se u devet zemalja srednje i istočne Evrope.

 

Comedy Central Extra je već dostupan u paketima operatera Romtelecom i u potpunosti je lokaliziran na rumunski jezik. Od emisija, u ponudi je jedan od najpopularnijih programa u povijesti Comedy Centrala: "The Daily Show" sa John Stewartom. Show je osvojio nagradu Emmy već 16 puta, a riječ je o lažnom programu s vijestima, koji svoju komediju i satiru crpi iz nedavno objavljenih vijesti, fokusirajući se uglavnom na politiku i nacionalne medije.

"The Colbert Report" je nastao iz "The Daily Showa" i ponekad je još smioniji i još satiričniji od John Stewartove emisije. Emisiju vodi Steven Colbert kao "dobronamjerni, loše informirani, idiot na visokom položaju".

Osim toga, gledatelji mogu računati na bogatu zbirku od više od 1400 epizoda raznih serija, preko 320 novih epizoda talk showova i više od stotinu novih epizoda serija tijekom godine.

Od 1. avgusta 2012. godine, kanal je dostupan u zemljama bivše Jugoslavije.

(media-sat.net)

 

Nema komentara:

Pokreće Blogger.