Weather (state,county)

Najnovije vijesti

KinoTV novi filmski kanal u Hrvatskoj

Od 4. marta 2013. godine novi filmski kanal KINOTV dostupan je u platformi  B.net , u Proširenom paketu.

Riječ je o domaćem filmskom kanalu kojeg pokreće distributerska tvrka Discovery, poznata i kao osnivač Vukovar film festivala.

Kanal nudi 24-satni filmski program koji pokriva široki žanrovski raspon, od romantičnih komedija i drama preko horora, akcijskih filmova i svjetskih hitova pa do hvaljenih dokumentaraca, pobjednika festivala u Cannesu, Berlinu i Veneciji te osvajača Oscara.

Osim filmova na programu će se naći i autorska filmska emisija s ekskluzivnim intervjuima sa inozemnim ali i domaćim filmskim zvijezdama.

Između ostalih, nude ciklusi Oskarovci - u kojem će biti prikazan Kraljev govor, Narednik James te Milk; Ratni oskarovci - Žena kojoj sam čitao i Ničija zemlja; Akcija - Otporan na smrt i Van Helsing; Romansa - Vicky Cristina Barcelona i Jedan dan; Horori - Magla i Sirotište; Komedija - Spaliti nakon čitanja i Zack i Miri snimaju pornić.

 Također, u Osnovni paket B.neta uvodi se FOX, premium kanal posvećen najboljim televizijskim serijama, a Prošireni paket obogaćen je kanalom Kreator TV, kanal koji će gledateljima donijeti najbolje iz svijeta motosport utrka.

Nema komentara