Breaking News
recent

Predstavljeno novo televizijsko sučelje Vip TV-a

Novo Vip TV sučelje donosi niz novih i unaprijeđenih funkcionalnosti za još kvalitetnije korisničko iskustvo jednostavnije i preglednije korištenje.

Vip TV, televizija nove generacije s novim sučeljem omogućava jednostavnije i preglednije korištenje te niz novih funkcionalnosti. Primjerice, zahvaljujući informativnoj programskoj traci, koja sadrži informacije o emisijama koje su završile, onima koje se trenutno emitiraju te onima koje slijede, korisnici sada mogu istovremeno gledati TV i pregledavati sadržaj koji se prikazuje na ostalim programima.
Informativna traka također omogućuje da korisnici do svog omiljenog TV ili radijskog programa mogu doći direktno iz izbornika TV rasporeda ili popisa programa.


Novo sučelje Vip TV-a donosi i redizajnirani TV raspored koji nudi bolju preglednost programa i dostupnog sadržaja. Naime, od sada korisnici mogu izravno u TV rasporedu odabrati program koji žele gledati, čak i emisiju u tijeku ili koja je već završila, te pronaći informacije o njoj ili postaviti snimanje.

Među novim i unaprijeđenim Vip TV uslugama nalazi se mogućnost gledanja propuštenog sadržaja. Nova funkcionalnost Pogledaj od početka omogućuje korisnicima ponovno pokretanje emisije do 72 sata nakon njenog završetka. Tu je i Snimalica koja sadržaj na TV programima može snimati direktno iz izbornika TV rasporeda ili preko informativne trake, a sve snimke, one snimljene na tvrdi disk i snimke na mreži (Mrežna snimalica), nalaze se na istom mjestu radi lakšeg snalaženja.

„Plati pa vidi“ interaktivna TV usluga omogućuje uživo praćenje vrhunskih svjetskih sportskih događaja na zahtjev, kao i mogućnost da se snimke dijele između Vip TV za van usluge i Vip TV digitalnog prijemnika. Na taj način korisnici sadržaj snimljen preko digitalnog prijemnika mogu pogledati na svom smartphoneu, PC-u ili tabletu.

Novo sučelje Vip TV-a nudi i unaprijeđenu Videoteku koja je od sada dostupna jednim klikom na daljinskom upravljaču i nudi sadržaj za sve uzraste. Uz Videoteku tu su i dodatne usluge poput Videokluba, HBO On Demand i OYO. Kroz novo Vip TV sučelje omogućeno je i olakšano pristupanje najpoznatijoj društvenoj mreži Facebook,  na kojoj korisnici mogu pratiti i komentirati sadržaje te komunicirati sa svojim prijateljima na velikom ekranu. Za korisnike željne zabave uz novo TV sučelje dolazi i pet zanimljivih igara za opuštanje i zabavu.

{youtube}FkcQkIJ1ZkY{/youtube}

(media-sat.net)

 

Nema komentara:

Pokreće Blogger.