Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Al Jazeera Sport rebrandiran u beIN Sports Arabia

Kanali Al Jazeera Sport od Nove godine nose novo ime. Katarski emiter zeli da bude svijetski brand u 2014. godini kad se bude održavalo svjetsko nogometno prvestvo u Brazilu.

Pretplatnici u Arabiji imat ce pristup 19 vrhunskih sportskih HD kanala, uključujući rebrandirane kanale beIn sports 1-10 HD zajedno s beIN Sports i beIN Sports News. Također će dva kanala emitirati na francuskom (beIN Sports HD FR) i jedan na španjolskom (beIN Sports 15 HD ES) jeziku. Pretplatnici će se moći pretplatiti na dva kanala na engleskom jeziku Fox Sports i NBA TV.

"U svijetu gdje je sport jedinstvena snaga koja ujedinjuje ljude, beIN Sports traži vjerne obožavatelje novog doba za sport i program koji ce odgovarati svjetskom sportu, a koji će beIN Sport prenositi svojim korisnicima" rekao je NasserGhanim Al Khelaifi predsjednik beIN Sportsa "Nova tv mreža beIN Sports kanala će promjeniti gledanje televizije u sportsku akciju gdje će svaki obožavatelj pronaći poseban jezik za sebe, dopuštajući svojim obožavateljima da sve sportske događaje isprate baš onako kako treba" - dodao je on. Al Jazeera Media Network već emitira tri beIN Sports kanala u Francuskoj (bein Sport 1, koji je pokenut u 7. mjesecu 2012, a uz to i beIN Sport 2 i beIN Sport MAX), a takodjer je pokrenuta engleska i španjolska verzija tih kanala u USAD u 10. mjesecu 2012.

Kompanija "Qatari Sports Investments" drži i kontrolira kanadske emitere za prava prijenosa sportskih dogadjaja, ali za sada nemaju prava na prijenos svih sportskih događaja tamo. U Aziji, beIN Sport je također prisutan u Indoneziji od 10. mjeseca 2013, i u Hong Kongu od 11. mjeseca 2013, Tamo beIN Sport ima kupljena prava i drži prava za prikazivanje italijanske Serie A, Francuske Ligue 1 i Lige prvaka (Uefa Champions lige).

Nema komentara