Breaking News
recent

Eurosport uoči Roland Garrosa izdaje novu aplikaciju za virtualnu stvarnost

Eurosportova aplikacija omogućava korisnicima nov i inovativan pristup sportskom sadržaju kroz virtualnu stvarnost (VR = virtual reality). · Za vrijeme Roland Garrosa najbolji trenuci mečeva* i ekskluzivne snimke događanja “iza kamera” će biti dostupni u impresivnoj virtualnoj stvarnosti

· Ljubitelji tenisa će događanja uz dramatičan 360° pogled na teren gledati kroz oči najvećih teniskih zvijezda za vrijeme ekskluzivnih intervjua s igračima

· Eurosportova aplikacija je dostupna za iOS, Android i Oculus uređaje.

Eurosport, vodeće europsko sportsko odredište, pokrenuo je Eurosport VR, novu aplikaciju za virtualnu stvarnost pomoću koje korisnici mogu ući u samo središte vrhunskog sporta. Aplikacija je dostupna za preuzimanje s početkom Roland Garrosa, a sadržavat će najbolje trenutke iz mečeva uključujući “udarce dana” te ekskluzivne snimke događanja “iza kamera” u uzbudljivoj virtualnoj stvarnosti.

Korisnici će za vrijeme Roland Garrosa moći gledati svijet kroz oči najboljih teniskih zvijezda uz dramatičan 360° pogled na teren za vrijeme ekskluzivnih intervjua s igračima. Tokom godine Eurosportova virtualna stvarnost omogućit će gledateljima da budu bliže akciji nego ikada prije, te na taj način zapaliti strasti ljubitelja sporta širom Europe.

Ova inovacija temelji se na razvoju brojnih uzbudljivih sadržaja virtualne stvarnosti Eurosporta i Discovery Communicationsa, poput impresivnog 360° filma u kojem se Bode Miller spuštao po stazi u Beaver Creeku uoči posljednjeg Svjetskog kupa u alpskom skijanju, a korisnici su mogli doživjeti njegovo iskustvo.

Peter Hutton, glavni izvršni direktor Eurosporta, je izjavio: „Neprestano težimo donošenju novih i uzbudljivih rješenja koja ljude približavaju vrhunskom sportu. Eurosport VR aplikacija će uz inovativne produkcijske tehnike odvesti korisnike ravno u središte događanja te ih približiti njihovim idolima više nego ikada prije. Naš prvi video s Bodeom Millerom imao je odlične reakcije te jedva čekamo da ljubitelji sporta u virtualnoj stvarnosti iskuse i tenis. Za mnoge od njih to će biti prvo VR iskustvo.”

Eurosport VR aplikacija dostupna je za iOS, Android i Oculus uređaje. Fanovi će sve snimke moći iskusiti pomoću naočala za virtualnu stvarnost, poput na primjer Samsung Gear VR ili drugih rješenja poput Google Cardboarda.

Najbolji trenuci Roland Garrosa te ekskluzivne snimke događanja “iza kamera” moći će se gledati nakon završetka mečeva svakog dana, od početka turnira 23. maj, do muškog finala u singlu, 5. juna.

Eurosport VR prati dugu povijest Discoveryja koji ujedinjuje tehnologiju sa svojim kvalitetnim sadržajem i pričama. Discovery VR sa svojom novom aplikacijom kreira uzbudljiv sadržaja za gledatelje. Do danas, Discovery VR aplikaciju preuzelo je više od 700 000 korisnika te je pregledana 30 miliona puta, a novi sadržaj dodaje se svakoga dana.

Nema komentara:

Pokreće Blogger.