Breaking News
recent

Svjetski Dan Televizije 21-23 studeni 2016.

Svjetski dan televizije

Obilježavanje Svjetskog Dan Televizije pod nazivom “Digitalno doba2” u Muzeju Suvremene Umjetnosti u Zagrebu počinje od 16.11.2016. u 16.00h i traje 22. i 23.11. od 10,00-20,00h.

Portal Sat-Multimedia je, s druge strane, na osnovu povratnih informacija svojih čitatelja i followera, odabrao glavne izlagače koji su zanimljivi našem tržištu. Tako će se u predvorju Muzeja suvremene umjetnosti održati sajam namijenjen široj javnosti. Pozivamo sve zainteresirane da navrate i provjere što su pripremili prvenstveno  Samsung i LG, kao najzanimljiviji proizvođači televizora prema dobivenim odgovorima s ankete koju smo odradili prije početka pripreme samog sajma.

Osim toga, sve posjetitelje očekuju i iznenađenja, jer će i ostali izlagači predstaviti top svjetske novitete. Pokazalo se da je korisnicima najbitnije vidjeti live sliku na televizorima s toga će na sajmu, na svim televizorima biti prikazana 4K live slika preko satelita ASTRA. To je nešto što nije moguće vidjeti u trgovačkim centrima pa očekujemo veliko zanimanje entuzijasta, ali i prosječnog potrošača koji nema priliku tako nešto vidjeti na ovim prostorima.

Više o svemu na stranici net-cro.hr

Nema komentara:

Pokreće Blogger.