Breaking News
recent

Nogometni spektakl Portugal - Srbija na televiziji Nova S

Prvog dana emitovanja, 25. marta, televizija Nova S svojim gledaocima donosi ekskluzivno prenos prve utakmice nogometne reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine protiv Portugala.

Kompanija United Media otkupila je prava prenosa svih utakmica kvalifikacija za Euro 2020 koje igra reprezentacija Srbije ali i prenose utakmica Lige nacija. Pored duela sa Portugalom, koji će ljubitelji nogometa moći da gledaju u HD rezoluciji, gledaoce od 19.30 h očekuje studijski program sa eminentnim stručnjacima koji će svoje mišljenje dati pre i nakon utakmice.

- United Media kontinuirano ulaže u najkvalitetniji sadržaj, bez obzira da li je reč o prenosu sportskih događaja ili visokobudžetnom serijskom i filmskom programu, kako bi kreirala atraktivnu programsku ponudu za gledaoce. Pravom na prenos kvalifikacija za Evropsko prvenstvo zaokružili smo program televizije Nove S. Sada na tržište plasiramo jednu modernu televiziju sa najkvalitetnijim sadržajem koji je prikladan svim generacijama i interesovanjima - kaže direktorka United Media Aleksandra Subotić.

TOP kanal će 25. marta zvanično promeniti ime u Nova S, a pored ekskluzivnih prenosa sportskih događaja, nova televizija će emitovati zabavne i političke talk show emisije, informativni, serijski i filmski program.

Bogatu programsku šemu Nove S činiće jutarnji program „Mentalno razgibavanje“, zabavni talk show „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, „Utisak nedelje“ Olje Bećković, emisije produkcije “Insajder” -  “Male Velike priče” i “Insajderov pregled nedelje”.

Nova S biće prepoznatljiva po vrhunskim serijama domaće produkcije pa će gledaoci od 28. marta uživati u novim epizodama serije “Žigosani u reketu” i seriji “Zaspanka za vojnike”. Od jeseni ih očekuju nove sezone “Senki nad Balkanom”, “Ubice mog oca” i nastavak serijala „Mile protiv tranzicije”.

Gledaoci novu televiziju mogu pratiti preko SBB mreže, Total TV-a, Beogrida, D3i ali i EON platformi.

(Telegraf.rs)

Nema komentara:

Pokreće Blogger.