Breaking News
recent

Marvel na Comic Conu najavio nove filmove

Filmski studio Marvel najavio je na sajmu Comic Conu u San Diegu deset novih filmova, prenose agencije. Okružen brojnim holivudskim zvijezdama, direktor tvrtke Kevin Feige objavio je popis filmova post-Avengerske ere, na opće oduševljenje posjetitelja tog najvećeg sajma pop-kulture na svijetu.

Jedno od većih iznenađenja je da će oskarovac Mahershala Ali glumiti lovca na vampire Bladea, kojega je u filmu iz 1998. igrao Wesley Snipes. Natalie Portman potvrdila je da će se vratiti u četvrtom nastavku filma o Thoru, "Thor: Love and Thunder". Ponovno će glumiti Jane Foster, ali ovaj put obdarenu moćima Thorova čekića.

Pažnju publike cijelu su dan golicali isječci iz brojnih nastavaka i novih produkcija četvre faze Marvelova filmskog svemira (MCU). Najprije je najavljen film "The Eternals" u kojem glume Angelina Jolie i Salma Hayek. Publici je otkriveno i da će se snimati prvi film o azijsko-američkom superheroju "Shang-Chi". Nakon višemjesečnog castinga, glavna je uloga dodijeljena kanadskom glumcu Simu Liu koji će igrati majtora kung-fua.

Nakon višemjesečnih nagađanja, Marvel je konačno objavio pojedinosti o željno iščekivanoj "Crnoj udovici" sa Scarlett Johansson kao Natashom Romanoff. Film se snima već 30 dana, a u traileru su otkrivene prve scene iz Budimpešte.

Neki nadolazeći Marvel filmovi: The New Mutants (2020.), Black Widow (2020.), Morbius (2020.), The Eternals (2020.), Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings (2021.), Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2021.), Thor: Love and Thunder (2021.).

Izvor: hrt.hr

Nema komentara:

Pokreće Blogger.