Breaking News
recent

Nova BH proslavila prvi rođendan

SARAJEVO - U prekrasnom ambijentu sarajevske Vijećnice, Nova BH jučer je proslavila prvi rođendan, a ovom prilikom upriličena je i dodjela novčanih donacija u ukupnom iznosu od 10.000 KM Roditeljskim kućama u Banjaluci i Sarajevu.


Ovoj proslavi prisustvovali su mnogobrojni gosti iz poslovnog svijeta, društvenog i javnog života, predstavnici medija te zaštitna lica Nove BH.

"Uspjeh koji danas slavimo kao i tržišna pozicija koju je Nova BH izgradila tokom prve godine postojanja, rezultat je rada tima entuzijasta, profesionalaca i svih uposlenika naše TV kuće. Iza nas je period predanog rada koji je od strane naših gledatelja i poslovnih partnera prepoznat i nagrađen povjerenjem i lojalnošću", kazala je Dželila Čurt, direktorica Nove BH.

Zahvaljujući bogatoj programskoj šemi te povjerenju gledalaca, danas je Nova BH sinonim za tv program vrhunskog kvaliteta - od objektivnog i relevantnog informativnog programa do vrhunskih zabavnih i sportskih formata. Uz sve ovo podržavati projekte koji doprinose zajednici i mijenjaju društvo nabolje neodvojiv su dio poslovanja Nove BH.

Kao novitet, ovom prilikom najavljena je i Nova Sport, u kojoj će moći da uživaju svi ljubitelji sportskog sadržaja.

Izvor: nezavisne.com

Nema komentara:

Pokreće Blogger.