Weather (state,county)

Najnovije vijesti

BTS osvaja četiri Billboardove glazbene nagrade, uključujući Top Social Artist; posvetiti čast BTS ARMY - WATCH

 


K-Pop superzvijezde BTS proširile su svoju vladavinu nad ovogodišnjim Billboard Music Awards (BBMA), jer su skupivši osvojile četiri nagrade, najviše za grupu na događaju.
Dječački sastav ponio je kući sve četiri nagrade za koje su nominirani, uključujući najprodavaniju pjesmu, najbolji duo / grupu, najboljeg prodavača pjesama i najboljeg socijalnog izvođača. Ceremonija BBMA emitirana je uživo iz Microsoftovog kazališta u Los Angelesu, ali dječaci su se udaljili od Seola.


BTS je imenovan na unaprijed objavljenom popisu pobjednika u tri kategorije Top Duo / Group, Top Song Song Artist i Top Social Artist koji je izabran među obožavateljima, dok je nagrađen najprodavanijom pjesmom s megahitom 'Dynamite'. Dječački bend prevalio je dugačak put od stjecanja prve nominacije za BBMA 2017. godine za Top Social Artist.


Skupina je pobijedila poput Gabby Barrett ft. Charlieja Putha 'I Hope', Cardi B ft. Megan Thee Stallion 'WAP', Megan Thee Stallion ft. Beyonce 'Savage', pa čak i The Weeknda 'Blind Lights'.RM, "Hvala BBMA-i na nagradi za najprodavanije pjesme. Što je nevjerojatno i ogromno. Zaista je čast biti nagrađen s tako značajnim naslovom. Želimo podijeliti svježu energiju sa svima s Dynamiteom."

"Volim vas, hvala vam i blagoslivljam vas", potpisao je sa Jin, Suga, J-hope, V, Jimin i Jung Kook koji su mu se pridružili da zahvali obožavateljima.


BTS je povratio trofej Top Duo / Group od svoje prve pobjede 2019. Grupa se natjecala za naslov s američkim rock bendom AC / DC, indie pop triom AJR, američkim country duoom Dan + Shay i pop-rock bendom Maroon5.
U kategoriji Top Song Artist Artist, BTS je pobijedio Justina Biebera, Megan Thee Stallion, Morgan Wallen i The Weeknd. To je prvi put da se BTS natječe za nagradu dodijeljenu umjetniku s najprodavanijim pjesmama.


Dječaci su također petu godinu zaredom osvojili nagradu Top Social Artist, pobijedivši kolege K-pop sastave BLACKPINK i Seventeen, pop zvijezdu Arianu Grande i filipinski boy bend SB19.
'Dynamite', bila je prva engleska pjesma grupe koja je objavljena prošlog kolovoza. Pjesma nije imala samo rekordno otvaranje, postala je prva pjesma korejskog djela koja je debitirala na 1. mjestu glavne Billboardove ljestvice singlova, a grupi je donijela i prvu nominaciju za Grammy.



Nema komentara