Breaking News
recent

Posljednja sezona serijala Star Trek: Picard starta u februaru 2023.


Amazon je objavio datum početka treće i posljednje sezone Zvjezdanih staza: Picard. Serija će završiti pojavljivanjima brojnih poznatih zvijezda.

Treća sezona Zvjezdanih staza: Picard bit će prikazana na Prime Video u Njemačkoj od 17. veljače 2023. O tome javljaju brojni mediji pozivajući se na Amazon.

Sukladno tome, posljednja sezona serije bit će prikazana u Njemačkoj dan nakon početka u SAD-u. Svaki tjedan će se pojavljivati ​​nova epizoda, s ukupno deset epizoda.

Kao što je već poznato, Picard će biti završen do treće sezone. Paramount je već objavio neke trailere koji nagovještavaju smjer treće sezone. Picardovi bivši kolege igrat će istaknute uloge. 

Picardova bivša posada s broda USS Enterprise igrat će istaknute uloge. U traileru glume Gates McFadden kao Beverly Crusher, Marina Sirtis kao Deanna Troi, LeVar Burton kao Geordi La Forge, Michael Dorn kao Worf i Jonathan Frakes kao Will Riker.


 Izvor: Paramount Plus

Jedan od trailera otkriva da je Beverly Crusher u nevolji i traži pomoć od Picarda i ostatka TNG posade na brodu USS Titan. Budući da je do početka treće sezone ostalo dobrih pet mjeseci, za pretpostaviti je da će biti još trailera.

Najnoviji trailer predstavlja Picardovu antagonisticu iz 3. sezone, Amandu Plummer kao Vadic, kapetanicu zvjezdanog broda Shrike koja je, prema Zvjezdanim stazama, pratila Picardove akcije od njegovih dana na Enterpriseu. Osnovna tema podsjeća na drugi film Zvjezdanih staza Wrath of Khan, u kojem se istoimeni lik  sveti Kirku.

Nema komentara:

Pokreće Blogger.