Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Fox priprema nastavke za dvije sezone 'Simpsonovih', 'Family Guy' i 'Bob's Burgers'

 

Fox Entertainment je najavio obnovu kultnim animiranim serijama Simpsoni, Family Guy i Bob's Burgers.Ove tri emisije, koje su sve u produkciji Disney Television Studios’ 20th Television Animation , dobile su po dvije dodatne sezone koje će ih provesti kroz ciklus emitovanja 2024-25.

Obnavljanja garantuju 14. i 15. sezonu za  Bob  's Burgers , 22. i  23. sezonu Family Guy i  35. i  36.  sezonu za  Simpsone, produžavajući njen status najdugovječnije scenarističke serije u historiji televizije.

Kreirani od strane Matta Groeninga, Simpsonovi su prvi put debitovali 1989. godine i prate priče titularne porodice i drugih stanovnika američkog grada Springfilda.

Family Guy je kreirao Seth MacFarlane i pokrenuo ga je 1999. godine, nakon porodice Griffin iz Quahog, dok je Bob's Burgers, kreiran od strane Loren Bouchard, debitovao 2011. godine, fokusirajući se na Belchers i njihov burger restoran.

“Uz 750 epizoda  Simpsonovih , 400 epizoda  Family Guy i 250 epizoda  Bobovih burgera, ne možemo biti ponosniji što nastavljamo sa isporukom ova tri animirana hita sa najsjajnijim timovima u animaciji,” rekao je Marci Proietto, EVP of 20th Television Animation .

“Naš odnos sa Foxom u protekle tri decenije omogućio je ovom triju emisija da napreduje, raste i pruži nemjerljive trenutke urnebesne i nepoštene zabave za fanove, i apsolutno smo oduševljeni što Fox udvostručuje svaku od ovih kultnih emisija.”

Nema komentara