Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Sport Klub

 

Sportklub je skup sportskih kanala koji se emitiraju putem IPTV i satelita na području Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije. Emitira različite vrste sportova kao što su: nogomet, košarka, tenis, moto sport, hokej, rukomet, američki nogomet. Vlasnik je United Group koja je vlasnik i kanala Nova TV, Doma TV, N1 i Fight Channel.
Na kanalima Sportkluba emitiraju se utakmice popularnih nogometnih liga poput, njemačke Bundeslige, turske Süper Lig, ukrajinske Premier lige, J. League itd. Emitiraju se i kvalifikacije za FIFA-ina i UEFA-ina reprezentativna natjecanja, AFC Liga prvaka, a 2020. godine bili su vlasnici prava za Europsko prvenstvo u nogometu. Od košarkaških liga se emitiraju NBA i Euroleague. Još se prikazuju teniski turniri Masters 1000 i iz serije ATP 500 kao i Wimbledon. Od motorsporta utrke Formule 1 i Moto GP-a kao i utakmice NFL lige.

Prvo ime programa bilo je Sport Klub, a od 22. rujna 2013. godine u sklopu promjene naziva i vizualnog identiteta programi su stilizirano nazvani SK 1-10 (HD), SK Golf, Sk Fight, SK Esports te SK 4K.

Kanali Sportkluba u hrvatskoj dostupni su samo kod operatera Telemach (EON TV i Total TV) i na sljedećem linku Sport Klub uzivo.

Nema komentara