Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Od jeseni Grand TV na satelitu

Popularni srbijanski muzičar, suvlasnik i direktor diskografske kuće Grand production, odlučio je da na jesen pokrene vlastitu televiziju pod imenom Grand TV. Ovakvu odluku, Popvić je donio nakon što je vlasnik Pink TV Željko Mitrović odlučio reducirati emisije Grand produkcije na svojoj televiziji, prenosi današnji Blic.

Od jeseni na „Pinku“ će nedjeljno biti mjesta samo za dve emisije „Grand produkcije“. To je glavni razlog toga što je Saša Popović proveo nekoliko posljednjih mjeseci pripremajući svoju televiziju.

Popović je otkupio od “Pinka” televizijski studio u Košutnjaku, gdje su se i do sada snimale emisije “Grand produkcije” kao što su “Grand show” i “Zvezde Granda”.

 - Tačno je da krećemo sa sopstvenim kanalom koji će prvenstveno biti muzički, ali će imati i veliki broj drugih zabavnih sadržaja. Mi smo i dalje u odličnim odnosima sa Željkom Mitrovićem i “Pinkom”, tako da smo dogovorili neke buduće smjernice - kaže Popović dodajući da će ipak ostaviti neke od najgledanijih emisija „Granda“ na ružičastoj televiziji.

- Namjeravamo da uz pomoć satelitske i kablovske televizije prosto poboljšamo svoje pozicije. Zasada ne znam tačno ni kako će se zvati naša televizija, ni kada će krenuti, ali sve ćete znati do početka jeseni - rekao je Saša Popović.

Saša Popović

Inače, već je nabavljena nova scenografija koju će koristiti od jeseni, za kada je planirano da novi kanal počne sa radom. Popović je zakupio satelit i prostor kod vodećih kablovskih operatera.

Plan mu je, kako kaže, da “Grand TV” bude kanal za dodatnu promociju muzike njegove produkcije i da bude pandan popularnim satelitskim i kablovskim kanalima kao što su “Pink music”, KCN i DM SAT.

(Blic / media.-sat.net)

Nema komentara