Weather (state,county)

Najnovije vijesti

bTV prelazi na HD emitiranje

Ove jeseni gledatelji u Bugarskoj će imati još jedan razlog više da prate kanal bTV. Razlog je taj, što će najgledanija televizija u Bugarskoj početi s emitiranjem u HD kvaliteti. To će gledateljima ponuditi bolju kvalitetu slike i više udobnosti za sve gledatelje, čiji televizori podržavaju HD format. Kanal će biti distribuiran putem kablovskih mreža, satelita i IPTV operatera.

"bTV se zalaže za provedbu najmodernije i visokokvalitetne televizijske tehnike, pa je zbog toga zamijenjena hardverska oprema za emitiranje i studijske komplekse. Ovo omogućuje mediju da mnogo emisija prebaci na HD, kao što su bTV Novosti, "Ovo jutro", "Pred ručak", "Ove subote", "Ove nedjelje", "bTV reporteri" i dr.

{youtube}itKCnEq_hlE{/youtube}

Fanovi bugarske kinematografije također će moći uživati u omiljenim serijama "Kućni pritvor", "Sedam sati razlike", kao i u novim produkcijama "Gdje je Maggie?", rekao je Petar Dimitrov, tehnički direktor u bTV Media Group.

 Svi gledatelji koji nemaju tehničke mogućnosti za prijem HD verzije bTV, nastavit će gledati kanal u standardnom SD formatu.

Autor: media-sat.net

Nema komentara