Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Total TV počinje samostalno poslovati u Hrvatskoj

Total TV, koji je široko prihvaćen u šest zemalja u cijeloj regiji, od sada će samostalno obavljati sve vidove operativnog poslovanja na području Republike Hrvatske.

Tijekom protekle dvije godine, Total TV operativno je djelovao u sklopu B.neta, dok će sada poslovati kao posve samostalna tvrtka na hrvatskom tržištu televizijske ponude i telekomunikacijskom tržištu.

Prema riječima direktora Total TV-a, Krešimira Lovrečeka, korisnici žele sve veći broj tematskih programa, a satelit predstavlja najbolju platformu za rast broja programa.

„U skladu sa vodećim položajem koji Total TV već ima u regiji, nastavit ćemo s daljnjim unapređenjem naše ponude, kao i sa uvođenjem novih usluga na tržištu Hrvatske. S veseljem odmah možemo najaviti i uvođenje novih telekomunikacijskih usluga – Interneta i telefona. Uvjereni smo u naše poslovanje te kontinuitet kvalitetnih usluga koje pružamo", izjavio je Krešimir Lovreček, direktor Total TV-a.

Total TV također najavljuje da će uskoro u ponudu uvoditi i nove programe, kao i da će povećati izbor HD programa.

Sve navedene promjene imaju jedinstven cilj, a to je povećanje zadovoljstva korisnika. Korisnici Total TV-a od sada na raspolaganju također imaju jedinstvenu Total TV službu za korisnike kojoj se mogu obratiti na sljedeće načine:

• pozivanjem broja 075 44 44 (cijena lokalnog poziva operatera kojeg koristite) - tehnička podrška i upiti vezani uz račun i plaćanje;
• pozivom na 0800 97 00 (besplatan info telefon) - opće informacije i upiti o uslugama;
• slanjem e-maila na: info@totaltv.hr.

Tijekom posljednjih nekoliko godina Total TV se pozicionirao kao prepoznatljiv brand i regionalni operater broj 1, te usluga iz dana u dan postaje sve popularnija u Hrvatskoj. Total TV usluga dostupna je u svim krajevima Hrvatske i nudi digitalnu kvalitetu slike, uz visoku definiciju (HD) na pojedinim programima. Trenutačno Total TV nudi više od 80 najpopularnijih domaćih i stranih programa te više od nekoliko stotina besplatnih (free to air) satelitskih programa. Total TV će uskoro na hrvatskom tržištu ponuditi cjeloviti spektar telekomunikacijskih usluga:satelitsku televiziju (više od 250 atraktivnih regionalnih, nacionalnih i svjetskih programa), brz širokopojasni pristup Internetu i usluge telefonije.

Nema komentara