Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Total TV u Hrvatskoj

Slijedom rasta broja kućanstava koji koriste Total TV uslugu u Hrvatskoj, stvorili su se preduvjeti da Total TV preuzme operativno upravljanje poslovanjem Total TV-a za područje Republike Hrvatske.

Povodom samostalnog djelovanja na Hrvatskom tržištu Total TV ima posebnu ponudu za nove korisnike. Zainteresirani širom Hrvatske od danas mogu postati korisnici Total TV-a za samo 1 kunu tijekom prvog mjeseca korištenja uz promotivno korištenja HD paketa tri mjeseca.

Ova posebna akcija za nove korisnike vrijedi do kraja lipnja 2013. i tijekom nje korisnici ne plaćaju priključnu naknadu za instalaciju satelitskog čime dodatno ostvaruju uštedu od min. 435,00 kn.

Uz sve navedeno korisnicima se nudi i jedinstvena mogućnost na Hrvatskom tržištu, odnosno mogućnost da uživaju u savršenstvu slike i zvuka na preko 250 programa i to na svim TV prijamnicima u kućanstvu, putem usluge - TOTAL TV kuća.

Također, uveden je i novi HD box kao primarni prijamnik.

Total TV  je trenutno jedini operater koji u sklopu osnovnog paketa nudi sve Sport Klub i Fox programe, Viasat i druge atraktivne programe, te ima paletu od čak 27 lokaliziranih programa.

(TotalTV / media-sat.net)

 

 

Nema komentara