Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Total MIX - kombinacija usluga Total TV - a

Osim što uvođenjem usluge Interneta i telefoniranja postaje važan subjekt na hrvatskom tržištu, Total TV se pobrinuo da svojim korisnicima ponudi niz pogodnosti i prilika za uštedu.

Uz odabir Trio MIX FLAT paketa korisnici mogu koristiti brz i stabilan ADSL internet bez ograničenja prometa, neograničeno telefoniranje prema nacionalnim fiksnim mrežama i gledati veliki broj TV programa po nižim cijenama.

Uslugu interneta i telefona Total TV je ostvario u suradnji s tvrtkom Terrakom (bivši Voljatel) koja do sada ima iznimne uspjehe na sličnim projektima, pa je stoga ova sinergija dviju tvrtki prirodni slijed. Terrakom ima dugogodišnje iskustvo na telekomunikacijskom tržištu i, uz suradnju sa Total TV-om, obje tvrtke osiguravaju vrhunsku uslugu i zadovoljstvo korisnika.

"Nove fiksne usluge interneta i telefona u našoj ponudi predstavljaju prvu u nizu inovativnih i atraktivnih usluga koje pripremamo za naše korisnike. Također, uvođenjem novog Triple LNB-a, korisnicima od sada nudimo i istovremeni prijem signala s 3 najpopularnija satelita u Europi, Hotbirda, Astre i Eutelsata, što omogućava praćenje još većeg broja slobodnih kanala. Zajedno sa sve većim sadržajem Total TV paketa, korisici će moći pratiti do 300 TV i radio programa.

Sigurni smo da ćemo uslugom Total MIX i stalnim inovacijama osigurati Total TV-u snažnu poziciju na hrvatskom tržištu, ali i opravdati povjerenje koje su nam tijekom proteklih godina poklonili naši korisnici. Također, obzirom da je Total TV dio velike regionalne grupacije - United Group, sigurno da potencijal u kojemu grupa posjeduje jedinstvenu infrastrukturu i iskustvo otvara velike mogućnosti", izjavio je Krešimir Lovreček, direktor Total TV-a u Hrvatskoj.

O Total TV-u

Tijekom zadnjih nekoliko godina, Total TV se pozicionirao kao prepoznatljiv brand i regionalni operater broj 1, uz uslugu koja iz dana u dan postaje sve popularnija u Hrvatskoj. Total TV usluga je dostupna u svim krajevima Hrvatske i nudi digitalnu kvalitetu slike, uz visoku definiciju (HD) na pojedinim programima. Trenutno Total TV nudi više od 80 najpopularnijih domaćih i stranih programa te više od nekoliko stotina besplatnih (free to air) satelitskih programa. Podaci govore sami za sebe: od za Hrvatske prilike razmjerno male tvrtke, Total TV postao je snažna tvrtka za koju zna svatko.

Danas Total TV na Hrvatskom tržištu nudi cjeloviti spektar telekomunikacijskih usluga odnosno satelitsku televiziju (više od 250 atraktivnih regionalnih, nacionalnih i svjetskih programa), brz širokopojasni pristup Internetu i usluge telefonije. Total TV, kao operater broj 1 u regiji, svoje usluge pruža i diljem EU. Tijekom višegodišnjeg rada Total TV se dokazao kao pouzdan partner u više od 500 000 kućanstava.

O Terrakomu

Tvrtka Terrakom (bivši VOLJATEL telekomunikacije) na hrvatskom tržištu telekomunikacijskih usluga je prisutna od 2004. godine. Danas Terrakom nudi cjelokupan opseg telekomunikacijskih usluga, kao što su širokopojasni pristup Internetu, telefonija i kabelska televizija. Trenutačno, na vlastitoj infrastrukturi, omogućavamo dostupnost najmodernije tehnologije i vrhunsku zabavu za oko 50 000 kućanstava. Kao inovativna i fleksibilna tvrtka, tu ne mislimo stati, jer samo praćenjem svjetskih trendova i razvojem infrastrukture možemo opravdati povjerenje naših korisnika. Razvojem novih usluga, te neizostavnim daljnjim ulaganjima u širenje infrastrukture, želja nam je doći u domove onih koji prepoznaju kvalitetna rješenja „drugačijeg" pružatelja usluga bez kojih teško možemo zamisliti moderan život.

 

Nema komentara