Weather (state,county)

Najnovije vijesti

FIC postao stopostotni vlasnik kanala 24Kitchen

Fox International Channels (FIC) stekao je sve dionice Jan Dekker Holdinga iz zajedničkog ulaganja u 24Kitchen i tako postao stopostotni vlasnik tog kanala. Prije 4 godine Jan Dekker i FIC skupa su pokrenuli 24Kitchen, novu televizijsku stanicu na nizozemskom tržištu. Danas je 24Kitchen jedan od najpopularnijih medijskih brandova u Nizozemskoj i šire.

"FIC je ovim potezom reafirmisao svoju vjeru u brand 24Kitchen, kao i na budući razvoj originalnog i relevantnog sadržaja za rastuću grupu ljubitelja 24Kitchen. FIC se raduje sljedećoj fazi razvoja kanala. Medijska grupacija će nastaviti obnavljati i investirati značajna sredstva u 24Kitchen." - kaže se u priopćenju FIC-a.

24Kitchen je kanal koji je 100% posvećen kuvanju i ishrani i to sa programom koji se emitira 24 sata dnevno. Od decembra 2011. godine ovaj kanal je dostupan gledateljima gotovo kod svih kablovskih operatera u regiji. 24Kitchen daje pouzdane informacije o zdravoj ishrani, namirnicama i pripremanju jela. Gledateljima u bivšoj Jugoslaviji putem satelita je dostupan u platformama Maxtv i Total TV na poziciji 16 st. istočno.

(broadbandtvnews / media-sat.net)

Nema komentara