Weather (state,county)

Najnovije vijesti

RTL novi kanali: Crime, Passion i Living!

Nakon RTL2 i RTL Kockice, u eter dolaze RTL Passion, RTL Crime i RTL Living!

Tri nova člana obitelji, proizišla iz kanala RTL Plus, moći ćete od 12. ožujka u 18 sati gledati u novom ruhu, kao tri zasebna specijalizirana kanala.

RTL Plus, prvi IPTV kanal u Hrvatskoj, koji postoji od 2008. godine, prerasta u tri kanala. Passion, Crime i Living noviteti su na hrvatskom tržištu posvećeni onima koji žude za romantikom, misterijima i koji vole uživati. Obilje najpopularnijih formata, omiljenih zabavnih i edukativnih emisija, hrvatskih premijera i nagrađivanih serijala zabavljat će i educirati gledatelje od ranih jutarnjih do kasnih večernjih sati. Sve što ste najradije gledali, od sada je na jednom mjestu!

Ljubav, strast, prevare, intrige – sve ćete to pronaći na RTL Passionu, specijaliziranom kanalu namijenjenom prvenstveno damama. Najbolje dramske serije turske, meksičke i indijske produkcije te najpopularnije domaće telenovele gledajte svakoga dana od jutra do kasnih noćnih sati. U eter se vraća „Sulejman Veličanstveni“, nevjerojatna ljubavna priča između najvećeg vladara Osmanskog Carstva i njegove robinje Hurem. Veličanstvena raskoš produkcije i duh Orijenta ostavit će brojne gledatelje bez daha. RTL Passion vam, između ostalog, donosi i jednu od najslavnijih i najgledanijih latinoameričkih telenovela u Hrvatskoj, „Divlju ružu“. Priča o Rosi Garciji, siromašnoj, naivnoj i neukoj djevojci koja se spletom okolnosti našla u svijetu bogatih vraća na male ekrane svojom bezvremenskom pričom u kojoj se svatko može pronaći.

Posljednji trendovi u uređenju interijera, savjeti za kvalitetu življenja, život zvijezda i običnih ljudi te male tajne velikih majstora kuhinje – samo je dio onoga što vam donosi RTL Living. Zamišljen kao lifestyle kanal, premijernim sadržajem prilagođenim cijeloj obitelji, privući će gledatelje željne dobre zabave i praktičnih savjeta koje mogu primijeniti u svakodnevnom životu. Jedna od najpopularnijih emisija koje ćete moći gledati na RTL Livingu je svakako višestruko nagrađivani talk show slavne komičarke i glumice Ellen DeGeneres koji već dvanaest sezona ne silazi s liste najgledanijih emisija tog karaktera. Ako razmišljate o kupnji novog doma iz snova, ali mogućnosti su vam ograničene budžetom, pomoći će vam dvojica braće, Drew i Jonathan, koji će u nagrađivanom lifestyle realityju „Property brothers“ svojim savjetima pomagati obiteljima i parovima odabrati najbolje rješenje – kupiti potpuno uređenu novu kuću ili, pak, uštedjeti uz renoviranje nešto jeftinijeg doma. Emmyjem nagrađena reality emisija „Šef na tajnom zadatku“ je još jedan show koji će sigurno osvojiti gledatelje. U njemu direktori velikih kompanija i visoko pozicionirani menadžeri čine nevjerojatne poslovne poteze pretvarajući se da su obični radnici, a sve kako bi se uvjerili ide li njihova tvrtka u pravom smjeru i daju li i zaposlenici na dnu hijerarhije svoj maksimum.

Najokorjeliji televizijski kriminalci, najbriljantniji detektivski umovi, najkrvaviji misteriji i najtraženiji svjetski zločinci – ljubitelje forenzike oduševit će najnapetiji kriminalistički serijali na RTL Crimeu, među kojima je i odlična serija „Na rubu zakona“. Eksperimentalna jedinica policije Los Angelesa, kontroverzni prikaz korumpiranih policajaca i vjerna slika zakona ulice na čijem rubu balansira Michael Chiklis. Odlična glumačka postava, sjajan scenarij i obilje akcije, baš poput radnje u slavnom CSI-ju. Tim forenzičara u njujorškoj policiji otkriva okolnosti tajanstvenih i neobičnih smrtnih slučajeva i drugih zločina. Njihovi kolege u Miamiju predvođeni legendarnim Horatiom Caineom također imaju pune ruke posla jer zločini i kriminalci ne pružaju istražiteljima niti sekunde za odmor. CSI: NY i CSI: Miami domaćoj su publici već dobro poznati, a omiljene istražitelje će odsad moći gledati svakoga dana, u jutarnjem i večernjem terminu. Ukoliko vas zanima kako izgleda dan u Državnoj kaznionici četvrtog stupnja Oswald, strogo čuvanom zatvoru negdje u SAD-u, ne propustite sjajnu i nagrađivanu seriju „Oz“. Droga, ubojstva, nasilje i etički i vjerski konflikti su svakodnevna razbibriga ovih zatvorenika. Nova tri kanala gledatelji mogu potražiti u ponudi kod svojih operatera!

RTL Passion, RTL Crime i RTL Living – za najzahtjevnije gledatelje, od 12. ožujka u 18 sati!

antenazadar/media-sat.net

Nema komentara