Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Šest novih kanala u platformi Total TVČak šest novih kanala, među kojima su originalni zabavni programi domaće i inostrane produkcije za djecu i odrasle, najgledanije svjetske serije, kao i najtraženija domaća serija, zasigurno će obilježiti predstojeću zimsku sezonu i obradovati najširu publiku SBB, Total TV, D3i, IKOM i EON korisnika.

Atraktivni sadržaj za sve generacije

Već sada u osnovnoj ponudi možete da gledate Pikaboo, a uskoro i Top kanal. U startnom digitalnom paketu dostupni su Prva World i Prva Kick, od 14.12. Epic Drama, a do kraja godine i TV 1000 Russian Kino u HIT paketu.

Dječiji kanal Pikaboo HD obojiće svijet najmlađih gledalaca, uz vesele junake najpopularnijih crtanih filmova. Među njima je i jedno od najvećih iznenađenja koje se pojavilo u proteklih nekoliko godina na YouTube-u – "Pilići“, kao serijal crtanih filmova. Kanal je lokalizovan na 5 jezika regiona - srpski, hrvatski, slovenački, makedonski i albanski (media-sat.net).

Na velika vrata uskoro ulazi i TOP kanal u HD-u, premijernim emitovanjem prve epizode nove sezone serije koja je tokom prošle godine oborila sve rekorde gledanosti u Srbiji – Ubice mog oca. Prva epizoda biće emitovana 18.12. u 20h. Pored Ubica mog oca, gledaoci će moći da prate i hit serije kao štu su Homeland, Sons of Anarchy, Državni posao, Odmori se, zaslužio si, Bron, Gomorrah, Hell on wheels, originalni zabavni program domaće produkcije (dnevni kviz, kulinarski šou) i mnoga druga ostvarenja. TOP kanal biće emitovan u četiri zemlje regiona: u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji, za početak na SBB-u, Telemachu, Total TV-u, IKOM-u i D3i u osnovnoj ponudi.Za sve ljubitelje drame, u decembru će biti dostupan i kanal Epic Drama HD, mjesto za gledaoce koji traže najbolje istorijske drame današnjice. Epic Drama pruža zbirku najuzbudljivijih žanrova i ekranizaciju svjetskih književnih klasika, dok će nova destinacija najgledanijih domaćih, turskih, indijskih, latinoameričkih i drugih svjetskih ostvarenja biti PRVA WORLD. Strastveni ljubitelji adrenalina i akcije pronaći će omiljenji sadržaj na još jednom u nizu kanala u SBB-ovoj ponudi - PRVA KICK. Mnoge će obradovati i najgledaniji filmski kanal u Rusiji, TV 1000 Russian Kino, pun neizostavnih savremenih ruskih filmova i televizijskih serija.

Tehnički parametri za kanal Pikaboo u platformi Total TV:

• Eutelsat 16A (16E), freq. 11,387 GHz, pol. H, SR 30000, FEC 3/5, DVB-S2/8PSK, CA VideoGuard


(media-sat.net)

Nema komentara