Weather (state,county)

Najnovije vijesti

United Group pokreće novi kanal - Nova Sport

Iz porodice Nova koja je u vlasništvu United Group, ekskluzivno je najavljeno i pokretanje novog televizijskog kanala Nova Sport, specijaliziranog za prijenose i praćenje najvažnijih sportskih događaja.

Nova Sport uskoro kreće sa emitiranjem i gledateljima će nuditi raznovrstan i premium sportski sadržaj - svakoga dana - 24 sata dnevno. Ljubitelji engleske Premier lige ovu vijest će dočekati s oduševljenjem, jer će putem Nove Sport moći bodriti svoje favorite među 20 klubova sa ostrva. Uz najmoćniju englesku Premier ligu, tu su i utakmice španske La Lige ili popularne Primere, u kojoj već godinama vladaju Barcelona i Real, a čije okršaje ćemo gledati i u novoj sezoni na Novoj Sport. Novi kanal bit će i "kuća” američkog nogometa kroz najzanimljivije utakmice NFL lige. Uživanje u nogometu upotpunit će i uzbudljivi mečevi rivala Fenerbahce – Galatasaray, Sporting – Benfica, Ajax – PSV, Shakhtar – Dynamo Kyiv, Besiktas – Fenerbahce, Porto – Braga.

Osim nogometa, novi kanal prenosit će i košarkaške utakmice Eurolige i Eurokupa, kao i najuglednije teniske turnire iz Japana, Kina i SAD-a. Nova Sport uskoro će biti dostupan gledateljima u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori.

United Group je vodeći pružatelj medijskih i komunikacijskih usluga u Jugoistočnoj Europi. Osnova je 2000. godine kao mali kabelski operater.

Nema komentara