Weather (state,county)

Najnovije vijesti

BT Sport uskoro postaje TNT Sports

 

TNT Sports će biti novo ime za premium sportski brend BT Sport koji će kasnije u ovoj godini zajednički pokrenuti BT Group i Warner Bros. Discovery.
Od jula 2023. TNT Sports će nastaviti duh onoga što je BT Sport izgradio u protekloj deceniji.

Ovaj novi brend će po prvi put zaživjeti tokom ove godine, neposredno prije početka fudbalske sezone 2023/2024. Do tada, fanovi će nastaviti uživati ​​u BT Sportu na svim njegovim kanalima i platformama kao i danas.

TNT Sports će predstaviti prava na sport uživo koja trenutno nosi BT Sport, dok će Eurosport u Velikoj Britaniji i Irskoj i dalje biti dostupan na isti način kao i danas prije nego što se u nekom trenutku u budućnosti uvede u novi brend.

Neposredno prije fudbalske sezone 2023/2024, Discovery+ će postati dom za streaming za ljubitelje sporta koji mogu uživati ​​u pretplati koja uključuje TNT Sports, Eurosport i zabavu na jednoj destinaciji. Pretplatnici BT Sporta već uživaju besplatan pristup discovery+ koji uključuje Eurosportovu streaming ponudu i širok spektar zabavnih programa.

Prilikom formiranja prošle godine, zajednički projekat je najavio planove za kombinovanje BT Sporta i Eurosporta UK, okupljajući jednu od najobimnijih linija prenosa uživo o sportu za navijače u Velikoj Britaniji i Irskoj - uključujući Olimpijske igre, Premijer ligu, UEFA - u Liga prvaka , UEFA Europa liga , Premiership Ragby , MotoGP , UFC , boks , WWE , teniske Grand Slamove, biciklistički Grand Tours i sezonske zimske sportove. 

BT i Warner Bros. Discovery Joint Venture osnovan je 1. septembra 2022. godine.

Nema komentara