Weather (state,county)

Najnovije vijesti

SkyShowtime pokrenut u Sjevernoj Makedoniji i Kosovu

 

U Centralnoj i Istočnoj Evropi danas, 14. februara 2023. godine, počela je sa radom još jedna platforma za plaćeni striming. Zove se SkyShowtime i sada je aktivan u Sjevernoj Makedoniji i Kosovu, kao i u Poljskoj, Mađarskoj, Albaniji, Češkoj, Slovačkoj i Rumuniji. U Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji debitovao je 14. decembra 2022. godine.

Od pokretanja usluge, domaća publika će imati pristup filmovima kao što su Downton Abbey: A New Era, Jurassic World Dominion, Ray Donovan: The Movie, The Northman and Top Gun: Maverick, kao i serijama poput Yellowstone, 1883, 1923, Halo, American Gigolo, Law & Order season 21, Mayor of Kingstown seasons 1 and 2, Star Trek: Strange New Worlds, The Fear Index, The First Lady, The Midwich Cuckoos, Tulsa King i Vampire Academy.

Među velikim filmskim i serijalnim izdanjima koja dolaze na SkyShowtime u narednim mjesecima su i najiščekivaniji naslovi: A Town Called Malice, Belfast, Drift - Partners In Crime (řada 1A), Lioness, Nope, Minions: The Rise of Gru, Rabbit Hole, Smile, The Black Phone i The Great Game.

SkyShowtime nudi nove premium serije, sadržaje za djecu i porodice i izbor kultnih kultnih naslova iz biblioteka Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock.

Cijene variraju ovisno o tržištu. U Albaniji, na Kosovu, u Sjevernoj Makedoniji i Slovačkoj, SkyShowtime će biti dostupan za 5,99 eura mjesečno (akcijska cijena je 2,99 eura). U Rumuniji će usluga koštati 3,99 eura mjesečno (akcijska cijena je 1,99 eura). 

Usluga SkyShowtime se može pratiti na www.skyshowtime.com i aplikacije SkyShowtime na uređajima sa operativnim sistemom Apple iOS, tvOS, Android ili Android TV, Google Chromecast i LG TV, kao i Samsung (na Samsung Smart TV modelima od 2017. ili noviji sa Tizen OS 3.0 ili novijim).

Nema komentara