Weather (state,county)

Najnovije vijesti

A1 Telekom Austria i Blue Ant Media pokreću kanal Love Nature u Centralnoj i Istočnoj Evropi

 

Grupacija A1 Telekom Austria obnovila je i proširila distribuciju kanala za životinje i prirodu Love Nature na svojim pay TV platformama u centralnoj i istočnoj Evropi. Linearni kanal, koji je već dostupan na A1 pay-TV platformama u Austriji i Bugarskoj, sada je dostupan i gledateljima u Hrvatskoj, Sjevernoj Makedoniji i Sloveniji. Komentarišući ovaj razvoj događaja, Elena Petrova, rukovodilac Grupe za nabavku sadržaja i emitovanje, međunarodno poslovanje, A1 Grupa: „Veoma smo zadovoljni što 2023. počinjemo sa ovom važnom najavom. Naš novi ugovor sa Blue Ant Media omogućava da još više TV domaćinstava u Evropi i Aziji uživa u sjajnom prirodnom sadržaju kanala Love Nature u najboljoj kvaliteti slike i zvuka. Zahvaljujemo Blue Ant Media na povjerenju u našu tehničku službu za azijsko tržište i radujemo se uspješnoj saradnji. Radujemo se što možemo ponuditi kanal Love Nature i našim pretplatnicima u Evropi."

Chiara McKee, potpredsjednica EMEA Love Nature & Global Media u Blue Ant Media dodala je: „Veoma smo uzbuđeni zbog ove prekretnice u našoj saradnji sa A1, koja ne samo da značajno proširuje doseg našeg domaćinstva širom A1 otiska u regiji CEE, uključujući tri nova svojim tržištima (Hrvatska, Sjeverna Makedonija i Slovenija) za linearni kanal Love Nature, ali sada također imamo koristi od vrlo pouzdane isporuke satelitskih usluga na azijsko tržište putem satelita Apstar-7. Veoma smo zadovoljni što smo proširili naše partnerstvo sa A1 i želio bi se zahvaliti svima koji su uključeni u sklapanje ovog ugovora."

O Blue Ant Media & Love Nature
Blue Ant Mediaje privatna kompanija koja proizvodi i distribuira sadržaj i upravlja televizijskim kanalima. Tokom protekle decenije izrasli smo od malog kanadskog startupa u globalnu medijsku kompaniju sa sjedištem u Torontu i uredima u još pet zemalja. Uprkos našem brzom rastu, i dalje blisko sarađujemo sa našim klijentima i imamo veliku strast prema pripovedanju priča. Kreiramo i proizvodimo činjeničnu zabavu, lifestyle serije, animacije, nagrađivane dokumentarne filmove i nudimo najveću 4K ponudu prirodne istorije na tržištu. Ovaj sadržaj dijelimo sa gledaocima širom svijeta. Bez obzira da li proizvodimo za vlastite kanale ili radimo sa međunarodnim distributerima, pričanje uvjerljivih priča je temelj svega što radimo. Iz kog razloga? Jer iskreno vjerujemo da ništa ne povezuje kao dobra priča.

Love Nature približava gledaocima ljepotu i čudo prirode, priča uvjerljive priče i istražuje borbu za opstanak u svijetu koji se mijenja. Snimljen u najvišem kvalitetu, Love Nature nudi gledaocima ekskluzivni sadržaj iz cijelog svijeta. Pogledajte životinje u njihovom prirodnom staništu i posjetite neke od najzapanjujućih krajolika na svijetu uz vrhunski nefiltriran sadržaj Love Nature. Love Nature u Kanadi upravlja Blue Ant Media.

Nema komentara