Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Španija: Warner TV umjesto TNT kanala

 

Proteklog petka, 14.04.2023. godine Warner Bros je pokrenuo novi kanal u Španiji pod imenom Warner TV. On je zamijenio postojeći kanal TNT u svim platformama na svim pozicijama.
Ovaj kanal stiže u znak sećanja na stogodišnjicu studija Warner Bros. i predstaviće širok spektar serija i filmova koji će nesumnjivo uveliko zadovoljiti publiku.

Budući da je zamjena za TNT, Warner TV će biti prisutan u glavnim operaterima pay televizije: Movistar Plus+ (pozicija 35), Vodafone TV (pozicija 30), Orange TV (pozicija 17), Euskaltel (poziccija 16), R (pozicija 22), Telecable (pozicija 9), Virgin Telco (pozicija 20), Tivify (pozicija 16) i Agile TV (pozicija 24).
 

Naravno, Warner TV program će sadržavati naslove koji su već viđeni na TNT-u kao što su Friends, The Rookie ili Teorija velikog praska. Osim toga, u maju će premijerno biti prikazan Nadie sa nada, originalni program čiji su voditelji Andreu Buenafuente i Berto Romero.

Kao da to nije dovoljno, dodaje se i usluga Warner TV Now koja nudi 800 epizoda sadržaja na zahtjev sa serijama kao što su Ne volim da vozim, Maricón perdido, El gran sarao, Vota Juan ili Vamos Juan.

Nema komentara