Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Sony produžio ugovor sa Skyom za Veliku Britaniju i Irsku

 

Televizijske serije Sony Pictures-a kao što su The Good Doctor i S.W.A.T. ostat će dostupni putem Sky-a u Velikoj Britaniji i Irskoj nakon što je evropska pay-TV tvrtka pristala na višegodišnje produženje svog prvog ugovora o plaćanju. Nastavak postojećeg ugovora će korisnicima Sky Cinema i Sky Entertainmenta donijeti više od 600 sati TV i filmskog sadržaja iz cijele knjižnice Sony Pictures-a.

Ostali naslovi uključeni u ugovor uključuju Spider-Man: Across The Spider-Verse, Gran Turismo, Equalizer 3 i sljedeći dio franšize Ghostbusters, kao i nadolazeće igrane filmove u svemiru Sony Pictures Marvelovih likova kao što je Kraven the Hunter , El Muerto i Madame Web.

Korisnici Sky Cinema i dalje će imati pristup postojećem izboru Sony filmova, uključujući franšize Jumanji, Ljudi u crnom, Bad Boys i Karate Kid. Korisnici Sky Entertainmenta će u međuvremenu imati pristup budućim sezonama Sony TV serija.

Sky je također evropski dom popularnog američkog sadržaja HBO-a, s kojim se također očekuje proširenje na svoj ugovor o proizvodnji, unatoč tome što je vlasnik Warner Bros. Discovery planirao uvesti svoj novi Max streamer u Evropi. Trenutačni ugovor, prema kojem se serije poput Succession i House Of the Dragon stavljaju na svoje usluge u Evropi, trebao bi isteći 2025. godine.

Govoreći u avgustu prošle godine, direktor Sky programa, Jamie Morris, rekao je da će se posao nastaviti "na ovaj ili onaj način".

Nema komentara