Weather (state,county)

Najnovije vijesti

United Media nastavlja uspješno partnerstvo sa CNN-om

 

United Media, medijski ogranak United Groupe, potpisala je novi trogodišnji ugovor kojim se nastavlja uspješno partnerstvo između vodeće regionalne informativne platforme N1 i prestižne američke medijske kuće CNN. Partnerstvo između CNN-a i N1, koje omogućuje pristup neovisnim i provjerenim vijestima milijunskoj publici u regiji, započelo je 2014. godine. Bilo je to prvo ekskluzivno partnerstvo koje je neki američki medij potpisao u ovom dijelu Europe.

“Ponosni smo što nastavljamo suradnju s N1, koji je naš važan partner u Jugoistočnoj Europi”, rekao je Walid Chamak, direktor prodaje i licenciranja sadržaja na CNN-u. “Blisko smo surađivali s N1 od pokretanja kanala 2014. i veselimo se nastavku naše suradnje kroz dijeljenje sadržaja, pristup CNN-ovim prijenosima, kao i pružanje obuke i savjetovanja dok N1 razvija svoju ponudu proizvoda.”

Nastavak dugogodišnje suradnje potvrda je zajedničke opredijeljenosti za poštivanje najviših međunarodnih standarda novinarstva u interesu javnosti, što je jedan od osnovnih postulata kojima se mediji u vlasništvu United Media rukovode u svom radu.

Aleksandra Subotić, izvršna direktorica United Media, rekla je: “United Media, kao i CNN, posvećena je podršci demokratskim vrijednostima. Potpora nezavisnim medijima koji su oslobođeni političkog utjecaja ključna je za razvoj demokracije. To je posebno važno u regiji u kojoj su medijske slobode često pod pritiskom. Biti pouzdan izvor točnih i nepristranih vijesti ključni je čimbenik popularnosti našeg sadržaja. Zahvalni smo na CNN-ovoj podršci koja nam omogućuje pružanje ove važne usluge našoj publici u Jugoistočnoj Europi.”

Kroz suradnju sa CNN-om, N1 ima pristup najnovijim svjetskim izvješćima, analizama i ekskluzivnim intervjuima. Dopisnici CNN-a izravno s terena izvještavaju programe N1, dajući publici najažurnije informacije iz cijelog svijeta. Izvještavanjem svojih reportera iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije, N1 ima privilegiju građanima pružiti cjelovit uvid u najvažnije događaje.

Od svog osnutka 2014. godine, N1 je među najgledanijim kabelskim kanalima i među najposjećenijim portalima u svakoj od zemalja u kojima posluje. Pokazao se kao medij kojem se najviše vjeruje u regiji i primarni izvor informacija za građane u svim kriznim situacijama, uključujući nedavnu pandemiju COVID-19 i rat u Ukrajini.

United Media je dio United Grupe i vodeća je medijska kompanija u Jugoistočnoj Europi. Zapošljava oko 4200 ljudi u osam zemalja. U svom portfelju ima preko 55 televizijskih kanala i 30 portala te radio postaje i tiskana izdanja.

Nema komentara