Breaking News
recent

Pravila korištenja

Korištenjem bilo kog dijela Media-SAT Portala automatski prihvatate sva važeća pravila korištenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korištenja, pa se smatra da su korisnici korištenjem Media-SAT Portala ili bilo kog njegovog dijela u svakom trenutku upoznati sa pravilima korištenja, kao i eventualnim rizicima koji nastaju iz korištenja ovog portala i da su ih razumjeli u cijelosti. Niti jedan dio Media-SAT Portala ne može se koristiti u nezakonite svrhe.

Svi korisnici imaju pravo da besplatno koriste sadržaj Media-SAT Portala, ukoliko ne krše pravila korištenja. Pristup Media-SAT Portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Media-SAT Portal se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača i besplatnih sadržaja.

Sve sadržaje Media-SAT Portala koristite na vlastitu odgovornost i Media-SAT team se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.


AUTORSKA PRAVA

 Media-SAT Portal polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale i dr.). Neovlašteno korištenje bilo kog dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Media-SAT team) smatraće se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Media-SAT Portal će odmah razmotriti primjedbe nosilaca koji smatraju da im je objavljivanjem sadržaja na portalu povrijeđeno sopstveno autorsko pravo. U slučaju da se utvrdi da se radi o povredi autorskog prava tekst, fotografija i dr. biće skinuti sa portala, a vlasnik autorskog prava biće kontaktiran u cilju korigovanja eventualne štete nastale od strane Media-SAT teama.

Prenošenje sadržaja

Dopušteno je prenošenje dijela sadržaja s Media-SAT Portala, uz obavezno stavljanje linka koji vodi na izvorni članak. Nije dopušteno prenositi sadržaje za koje je eksplicitno navedeno da su dijelom ili u cijelosti preuzeti s drugih medija.


LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

Media-SAT Portal sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.

Media-SAT Portal linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.


VANJSKI SARADNICI

Media-SAT Portal štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri. Media-SAT Portal može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijenih tokom korištenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke Media-SAT Portal koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, i na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Media-SAT Portal se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala osim u slučaju teškog kršenja pravila korištenja Media-SAT Portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.


MODIFIKOVANJE I PROMJENA PRAVILA

 Media-SAT Portal zadržava pravo da bez najave izmijeni ili dopuni ova pravila korištenja, koja se primjenjuju od dana objavljivanja na portalu. Korištenjem bilo kog sadržaja na Media-SAT Portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Nema komentara:

Pokreće Blogger.