Breaking News
recent

BK Televizija startuje od jeseni

Kako Press saznaje, BK Televizija bi vrlo lako mogla od jeseni da se vrati na medijsku scenu Srbije. Naime, postoje planovi, da ova televizija počne sa emitovanjem cjelodnevnog programa.

Kako se može čuti iz pouzdanih izvora, već se pregovara sa nekoliko televizija o iznajmljivanju termina ili čak kupovini i preuzimanju.

Informativni program televizije Braće Karić od 5. decembra prošle godine može se inače vidjeti na YouTube, kao i na nekim lokalnim i regionalnim televizijama, a vlasnici ove nekad renomirane kuće pokušaće da svoj uticaj u medijskoj sferi prošire putem neke od kuća koje imaju frekvenciju, možda i nacionalnu (pominje se TV „Avala“ čiji novinari već dugo štrajkuju). U

I pored pokušaja da naša saznanja provjerimo i kod nekih članova porodice Karić, konkretan odgovor nismo dobili. Glavna urednica BK produkcije Jadranka Tasić rekla nam je samo da se traže kadrovska i tehnička rješenja kako bi se proširio program.

- Naša produkcija sada je fokusirana samo na informativni program, koji preuzimaju neke televizije na kablu, ali i neke lokalne i regionalne televizije. Od septembra planiramo da naša produkcija radi i sve druge programe, tako da imamo zaokruženu programsku cjelinu. Nemam informacije da se pregovara o kupovini neke medijske kuće, ali ono što znam, to je da ćemo se od jeseni vidjeti na mnogo širem medijskom nebu, jer su zainteresovane mnoge regionalne i lokalne televizije - rekla je Tasićeva.


Izvor: Press

Nema komentara:

Pokreće Blogger.