Breaking News
recent

English Club TV starta u Sloveniji

 

Edukativni kanal English Club TV starta u T-2, drugom po veličini telekomunikacijskom provideru u Sloveniji.

English Club TV dostupan je preko satelita Astra 4A koji pokriva evropski, azijski, afrički, sjeverno-američki i južno-američki kontinent.

Vlasnik English Club TV Group je grupa produkcijskih, edukativnih i distributivnih kompanija koja posluje širom svijeta u oblasti obrazovanja engleskog jezika.

Andrew Semchenko, izvršni direktor English Club TV Group, rekao je: „Ne sumnjam da će English Club TV podsticati interesovanje slovenačkih gledalaca za učenje engleskog jezika i da će biti izvor inspiracije za djecu, mlade i odrasle koji tek prave prve korake da budu dobri  u engleskom. Želio bih pozvati naše gledaoce da posjete našu web stranicu (www.english-club.tv/channels/schedule) kako bi dobili informacije o našem rasporedu gledanja, edukativnim emisijama, dnevnim filmovima i interaktivnim programima za djecu. Nadamo se da će naše gledaoce u Sloveniji dovesti korak bliže savršenom engleskom.”

English Club TV je pokrenut 2008. godine. Od 2010. dostupan je u zemljama CIS-a, a od 2011. u centralnoj i zapadnoj Evropi. Sadržaj kanala čine dokumentarni filmovi, igrani filmovi, crtani i muzički spotovi, koji su prilagođeni učenju engleskog jezika.

Nema komentara:

Pokreće Blogger.