Breaking News
recent

Još 10 dana do početka Exita!

Odbrojavanje preostalih dana do početka 13. po redu Exit festivala je počelo! Ostalo je još tačno 10 dana do početka najvećeg muzičkog događaja u ovom dijelu svijeta koji će i ove godine okupiti neka od najpopularnijih i najatraktivnijih imena svjetske muzičke scene!

Među najvećim imenima ovogodišnjeg Exit-a su i izvodjači iz Banjaluke, koji, osim što će se predstaviti publici Exit-a, koriste priliku i da predstave Banjaluku kao grad koji u muzičkom smislu itekako ima šta da ponudi! Činjenica koja ovoj tvrdnji ide u prilog je da su, na nedavno održanom promotivnom party-u ’Ready, Set, Go Exit!’ u banjalučkom Domu omladine, izvodjači zabavljali mnogobrojnu publiku predstavljajući se u potpuno novim aranžmanima, a na oduševljenje prisutnih koji su uživali u nastupima članova bendova: As I Fall, Sopot, te DJ setovima Marie Cherie, Jome Maje i Woodie-a.

Napomenućemo da su pored nabrojanih DJ izvodjača, benda As I Fall i članova benda Sopot (DJ Kawiar) koji će se predstaviti na ovogodišnjem festivalu, svoj nastup potvrdili i najcjenjeniji banjalučki DJ performeri Siniša Tamamović i Mladen Tomić koji su na  čuvenoj Dance Areni Exit festivala najavljeni kao ’’banjalučki tech-house majstori, koji su napravili pravu revoluciju u regionu sa svojom Urban Beat organizacijom, te koji već 13 godina funkcionišu kao najeminentniji promoteri i organizatori žurki u svojoj zemlji!’’

Podsjećamo da se ovogodišnje izdanje festivala održava od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrdjavi u Novom Sadu i da su svoj nastup potvrdili, izmedju ostalih:

Guns N’ Roses, Erykah Badu, New Order, Plan B, Duran Duran, Gossip, Richie Hawtin, Avicii, Laurent Garnier i mnogi drugi…


Poskupljenje ulaznica od 8. jula!

Četvorodnevne ulaznice za Exit biće dostupne po promotivnoj cijeni od 118 KM do subote 7. jula, a već u nedjelju 8. jula ujutru, cijena ulaznice za četiri dana Exita iznosiće 236 KM.

Zamjena vaučera za narukvice za kupce ulaznica će se obavljati na prošlogodišnjoj lokaciji (Preradovićeva ulica u Petrovaradinu, preko puta glavnog kolskog ulaza na Tvrđavu). Zamjena počinje u utorak, 10. jula.

(nezavisne novine)

Nema komentara:

Pokreće Blogger.