Breaking News
recent

Comedy Central Extra i u platformi B.net Total TV

Ponuda programa koja je na raspolaganju u B.netovoj satelitskoj usluzi, Total TV-u, od danas je bogatija za jedan od najpoznatijih zabavnih programa na svijetu – Comedy Central Extra.
Comedy Central Extra emitira isključivo humoristične sadržaje i komedije, uglavnom originalne produkcije, uz mnoštvo nekonvencionalnih serija i filmova. S ovog programa potekle su i neke od najpopularnijih serija u svijetu kao što su South Park i Futurama ili pak The Daily Show s Jonom Stewartom.

Gledatelji mogu računati na bogatu zbirku od više od 1400 epizoda raznih serija, preko 320 novih epizoda talk showova i više od stotinu novih epizoda serija tijekom godine.


Comedy Central Extra u svijetu gleda više od 140 milijuna ljudi. U Hrvatskoj će biti na raspolaganju u okviru Osnovnog Total TV paketa, bez dodatne naknade, te će u cijelosti biti lokaliziran na hrvatski jezik, odnosno svi sadržaji emitirat će se uz podnaslove. Korisnicima B.net Total TV-a u sklopu Osnovnog paketa dostupno je više od 80 najpopularnijih programa te preko 200 free-to-air satelitskih programa. Gledatelji Total TV-a također mogu odabrati neki od tematskih paketa, poput HBO, Cinemax, Pink Music, Club X te HD paketa.

B.net Hrvatska je vodeći pružatelj usluga kabelske distribucije. Kompanija je nastala spajanjem dvije vodeće kabelske kuće, DCM-a i Adriatic kabela, u rujnu 2007. te je danas jedna od rijetkih koje hrvatskim privatnim i poslovnim korisnicima nude cjeloviti spektar telekomunikacijskih usluga odnosno kabelsku televiziju (više od 190 atraktivnih regionalnih, nacionalnih i svjetskih programa), brz širokopojasni pristup Internetu i usluge telefonije. Satelitska platforma Total TV također je dio B.netove ponude.

B.net je prisutan u svim najvećim nacionalnim geografskim i gospodarskim sjedištima (Osijeku, Rijeci, Solinu, Splitu, Velikoj Gorici, Zadru i Zagrebu), a tijekom višegodišnjeg rada etablirao se i kao pouzdan poslovni partner domaćih i međunarodnih tvrtki čiji uspjeh i razvoj prati i unaprjeđuje.

Nema komentara:

Pokreće Blogger.