Breaking News
recent

Novi kanal PlusPlus startao na satelitu Amos

Danas je u Ukrajini startao novi kanal za cijelu obitelj pod imenom PlusPlus. Kanal je naslijedio mjesto popularnog kanala Citi. PlusPlus će nuditi niz programskih sadržaja iz vlastite produkcije, obrazovni, edukativni i dr. U saradnji sa UNESCO, kanal priprema dva projekta "Priče s tatom" - petominutni program, gdje otac čita priče djeci, i "Sreća svaki dan" - video materijal o tome kako učiniti dijete sretnim.Projekat za prava djeteta biće ostvaren u saradnji sa ovlaštenim predsjednikom za prava djece u Ukrajini i "TSN" kanala 1+1.

Televizijska tvrtka je provela analizu, koja je pokazala da preko 50% vremena, koje djeca u Ukrajini provedu pored televizora, potroše gledajući strane kanale Nickelodeon, Disney, Baby TV.

"Želimo stvoriti kvalitetan programski sadržaj, a ne zamijeniti dadilju da bi roditelji ostavili dijete pred televizorom uz crtiće.

PlusPlus je fokusiran na druženje roditelja s djecom - kada se cijela obitelj okuplja oko TV-a. Dakle, roditelji će provoditi više vremena s djecom i počet će bolje razumijevati jedni druge. Naš cilj je da kanal zainteresira ne samo djecu već i njihove roditelje" - rekla je za Telekritiku, Natalia Vashko generalni producent kanala.

{youtube}i27PLT_H4ug{/youtube}

 Tehnički parametri:

* Amos 2 (4°W), freq. 10,722 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, FTA

(media-sat.net)

Nema komentara:

Pokreće Blogger.