Weather (state,county)

Najnovije vijesti

FOX od 15. oktobra kreće u Bugarskoj i zemljama bivše Jugoslavije

Od 15. oktobra 2012. godine, jedan od brojnih zabavnih kanala koji dolaze iz produkcije medijske grupacije FOX International Channels, stratat će na bugarskom tržištu. Riječ je o kanalu FOX koji će se pridružiti sestrinskim kanalima koji već neko vrijeme emitiraju u Bugarskoj -  FOX Life, FOX Crime, 24KITCHEN, National Geographic Channel, Nat Geo Wild, Sky News, Baby TV i dr. Iz Bugarske, FOX će se programirati i distribuirati u osam zemalja Jugoistočne Evrope.

FOX je kanal "inteligentno-zabavnog" karaktera, simbol kvalitetnog sadržaja. Dio je globalne pop kulture već 20 godina, svjetski priznat i uspješan član obitelji Fox Entertainment Group i 20th Century Fox.

Dodavanjem kanala za široki auditorij (muškarci i žene 18-49) u portfelj FIC-a, tvrtka je postala jedna od "najčvršćih" multimedijskih platformi u Evropi s 14 brendova, ističući se s najboljim zabavnim kanalom FOX, prestižnim dokumentarnim kanalom National Geographic i lifestyle kanalom 24KITCHEN.

Glavna atrakcija ovog kanala bit će svjetske premijere kao što su "The Walking Dead" i "Touch". Tu će biti i nove sezone svjetskih hitova od početka 2013. kao što je nova naučna fantastika  “Da Vinci’s Demons", redatelja Davida Goyera.

(media-sat.net)

 

Nema komentara