Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Disney Channel s češkom licencom

Neki kanali pod brendom Disney emitirat će s češkom licencom. Tvrtka THE WALT DISNEY COMPANY LIMITED dobila je od češkog regulatornog tijela RRTV nekoliko satelitskih licenci. Sve licence važit će 12 godina.

Prva dozvola za emitiranje odnosi se na kanal DISNEY XD, koji će se emitirati na poljskom tržištu na poljskom jeziku. To je program koji se sastoji od filmova i crtanih filmova za djecu dobi od 4 do 14 godina. Regulator je o tome obavijestio državu članicu Evropske unije, tj. Poljsku, na čijem teritoriju će biti emitiran DISNEY XD s češkom licencom.

Druga licenca je za DISNEY CHANNEL namijenjena za češko, slovačko i mađarsko tržište. Stanica će emitirati 24 sata dnevno program koji se sastoji od fikcije, crtanih i obrazovnih programa za djecu u dobi 2 - 14 godina. RRTV također je obavijestio države članice EU-a, odnosno Slovačku i Mađarsku, da se na njihovom teritoriju može emitirati Disney Channel sa češkom licencom.

I konačno treća licenca je za verzije Disney Channel-a koje će se emitirati u Rumuniji, Bugarskoj i Ukrajini. Također, i navedene države su obaviještene o mogućnosti emitiranja Disney Channel-a s češkom licencom.

Izvor: parabola.cz

Nema komentara