Weather (state,county)

Najnovije vijesti

TV 2 Denmark pokreće novi kanal

TV 2 Denmark namjerava sljedeće godine pokrenuti novi kanal koji će biti fokusiran na slobodno vrijeme i prirodu, baštu, hobi, hranu i dr. Kanal pod imenom TV 2 FRI, imat će program za dansko i međunarodno tržište, a imat će i dvosatni live magazine show. Pregovori oko lokalne i međunarodne akvizicije kanala su u toku. Trenutno se vode pregovori sa operaterima Stofa, Waoo! i Canal Digital.
"Nakon čekanja koje je trajalo nekoliko godina, sada smo spremni za novi kanal tako da ćemo sljedećeg proljeća primiti u našu obitelj kanal TV 2 FRI. Taj kanal će poboljšati naš portfelj vrhunskih kanala TV 2, " rekao je Merete Eldrup, predsjednik uprave TV 2.

"Drago mi je što ćemo našim gledateljima predstaviti kanal koji je jedinstven po svom profilu i izboru programa. TV 2 FRI je jaka alternativa postojećim kanalima u regiji. U mješavini sa vrlo jakim kanalom TV 2 DNA, vjerujemo da TV 2 FRI može postati popularan kanal sa danske gledatelje", rekao je Maiken Wexø, šef TV 2 Networks i TV 2 FRI.

"Moj tim ima pripremljenu shopping listu i neke ponude su već našle svoje mjesto. Mi se jako radujemo uvođenju novog kanala za naše distributere," dodao je Anette Romer, šef za akviziciju i formate TV 2.

(worldscreen.com / media-sat.net)

Nema komentara