Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Vip TV od danas dostupan u svim krajevima Hrvatske

Vipnet je prvi i jedini operater koji je kompletnu 5-play uslugu koja uključuje Vip TV, mobilnu i fiksnu telefoniju te mobilni i fiksni Internet, učinio dostupnom u svih krajevima Hrvatske. I sve na jednom računu.

S više od 100 najatraktivnijih televizijskih programa te više od 80 radijskih programa u ponudi, Vip TV je moguće koristiti kao samostalnu uslugu ili u okviru 2-play, 3-play, 4-play i 5-play Kombi paketa s dvije, tri, četiri ili pet usluga.

Osnovni duo (2-play) paket koji uključuje Internet i Osnovni TV paket korisnicima je dostupan već od 209,60 kuna mjesečno, dok je osnovni duo paket koji uključuje fiksnu telefoniju i Osnovni TV paket dostupan već od 153,50 kuna. Osnovni trio (3-play) paket koji uključuje Fiksnu telefoniju, Internet i Osnovni TV paket dostupan je već od 213,46 kuna mjesečno. Kombinacija svih 5 usluga (5-play) koje uključuju TV, Internet, fiksnu telefoniju, mobilnu telefoniju te mobilni broadband dostupne su već od 268,46 kuna mjesečno.

„Kreirajući ovu ponudu željeli smo korisnicima diljem Hrvatske osigurati najbolju vrijednost za novac na tržištu, u čemu smo i uspjeli. Konačan je ishod potpuno komunikacijsko rješenje koje uključuje pet  Vipnetovih usluga: TV, Internet, fiksnu telefoniju, mobilnu telefoniju i mobilni broadband. Time je korisnicima omogućeno kreiranje Kombi paketa po vlastitim željama uz odabir cijelog niza usluga iz fiksne, mobilne, voice ili podatkovne i TV ponude“, rekao je Mario Cvitković, član Uprave Vipneta i glavni direktor za marketing, prodaju i službu za korisnike.

U sklopu posebne promotivne akcije koja traje do 31.10.2012., Vipnet svim korisnicima koji odaberu Osnovni PLUS paket i potpišu ugovor na 24 mjeseca, nudi posebnu pogodnost kupnje LG TV uređaja za samo jednu kunu, čime se postiže ušteda od 2698 kuna. U sklopu promotivne akcije za sve korisnike koji odaberu duo ili trio paket, dostupan je i popust na mjesečnu naknadu koja za Osnovni PLUS paket prvih 6 mjeseci korištenja umjesto 199 iznosi 129 kuna, kolika je i mjesečna naknada za Osnovni paket.

„Vip TV korisnicima nudi više od stotinu vrhunskih TV programa koji će kontinuirano biti nadopunjavani te najkvalitetniju i najopsežniju videoteku u Hrvatskoj. Uz to su korisnicima na raspolaganju i usluge Videoklub, Vip TV za van, Mrežna snimalica i Digitalna televizija, a kao dodatnu pogodnost potrebno je istaknuti da će korisnici do 31.11. u sklopu promotivnog perioda imati pravo na potpuno besplatnu instalaciju usluge u svojim domovima, a koju će obavljati naši tehničari“, - rekao je Adrian Ježina, član Uprave Vipneta za multimediju, cloud i fiksni pristup.  

Lansiranjem usluge Vip TV, Vipnet je prvi i jedini operater na tržištu koji nudi kompletna komunikacijska rješenja za privatne korisnike.

(media-sat.net)

 

Nema komentara