Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Digi TV: Kraj za Discovery Channel u Rumuniji i Mađarskoj

Operater međunarodne satelitske platforme Digi TV isključio je Discovery Channel za tržište Mađarske i Rumunije. Na poziciji Discovery Channel Romania na satelitu Intelsat 10-02 (1°W) na frekvenciji 12,607 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK pojavila se stanica History Channel. History Channel se emitira na engleskom i mađarskom jeziku.

Televizija Discovery Channel završila je emitiranje u Rumuniji na satelitskoj platformi Digi TV i kablovskoj mreži istog operatera. Tvrtka Discovery Networks posredstvom web sajta www.discoverybaratai.com pozvala je svoje gledatelje da potpišu peticiju za ostanak stanice Discovery Channel i drugih kanala Discovery Networks-a v u mreži RCS/RDS.

Kao nadoknadu za Discovery Channel, u ponudi operatera Digi TV našli su se vlastiti dokumentarni kanali Digi Life i Digi World. Do kraja mjeseca operater će dodati još jedan kanal Digi Animal World.

Što se tiče ostalih tržišta, pretplanici platforme Digi TV u Srbiji, Češkoj, Slovačkoj i Hrvatskoj i dalje će imati mogućnost pratiti Discovery Channel.

Izvor: parabola.cz

Nema komentara