Weather (state,county)

Najnovije vijesti

France 24 proširio distribuciju u Evropi, Aziji i Oceaniji

Međunarodni informativni kanal France 24 sklopio je niz novih ugovora o distribuciji, čime će kanal ojačati svoju svjetsku distribuciju u Danskoj, Burmi, Singapuru, Tajlandu i Australiji.

U Danskoj, francuska i arapska verzija France 24 pridružit će se engleskoj verziji na digitalnoj zemaljskoj mreži kojom upravlja Open Channel in Copenhagen. Ovaj sporazum omogućuje da kanal France 24 bude dostupan na tri jezika u 700000 domaćinstava širom Danske.

U Burmi, engleska verzija kanala France 24 pokrenuta je u novoj IPTV mreži Skynet (kanal 45), čime je trenutno kanal dostupan za 50000 pretplatnika platforme. Zahvaljujući sporazumu sa Telkom Vision, engleska verzija France 24 je dostupna 24 sata dnevno u Indoneziji u kablovskim, IPTV i DTH operaterima. France 24 je sada dostupan kod dodatnih 100000 pretplatnika u većim indonezijskim gradovima, kao što su Jakarta, Bandung, Semarang i Denpasar.

France 24 je proširio svoj ugovor sa SingTel, najvećom telekomunikacijskom tvrtkom u Singapuru, čime je njegova engleska verzija dostupna u ponudi mobilnog operatera kod 90 000 pretplatnika (Mobile TV pretplatnika).

U Tajlandu, France 24 je sada dostupan u glavnoj IPTV mreži ME TV. Engleska verzija je sada dostupna u osnovnom paketu, dok je francuska verzija dostupna "à-la-carte" za 220 THB (5,5 eura) mjesečno.

U Australiji, France 24 je sklopio sporazum sa SBS, što znači da će njegova engleska verzija emitirati 30 minuta dnevno u 15:00 sati na kanalu SBS ONE. Ovaj 30-minutni informativni segment također će biti dostupan besplatno putem web sajta Australian Network.

 

Nema komentara