Header Ads

Breaking News
recent

Schwarzenegger se vraća u "Terminatoru 5"

Arnold Schwarzenegger je potvrdio da će se pojaviti u petom nastavku filma "Terminator". Schwarzenegger je igrao Terminatora u prva tri filma, dok se u posljednjem nastavku "Terminator Salvation" u kojem su igrali Christian Bale i Sam Worthington nije pojavio.

Povodom londonske premijere svog novog filma "The Last Stand" (Poslednje uporište), glumac je govorio i o projektu "Terminator 5".

"Već godinu i po na ''Terminatoru 5'' rade scenaristi koji ne mogu da završe posao. Stalno smo im govorili da idu u pogrešnom smjeru i sada su se konačno oslobodili tih pisaca i našli kvalitetne scenariste. Sada su na pravom putu. Mislim da će scenario ove godine biti završen i da ćemo krenuti u preprodukciju", rekao je Schwarzenegger prenosi NME.

Početkom mjeseca, izvršni producent "Avatara" Laeta Kalogridis unajmljena je da sa Patrickom Lussierom ("Drive Angry" i "Dracula 2000") napiše scenario za peti dio filma.

Producirat će ga Megan Ellison koja ima prava na franšizu i njen brat David, izvršni direktor Skydancea, kompanije koja je stajala iza filmova Star Trek Into Darkness and Jack Reacher.

mojusk

Nema komentara:

Pokreće Blogger.