Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Kraj za MTV Russia

Velikim koracima bliži se kraj brenda MTV u Rusiji. Humorističke serije, satirični programi (uključujući i najbolja izdanja Projector Paris Hilton s kanala Pierwyj) emitirat će se radnim danima na novom kanalu Pjatnica, koji starta u noći sa 31. maja na 1. juni. Pjatnica će se pojaviti na frekvencijama koje trenutno koristi MTV Russia.

U decembru prošle godine, ruska tvrtka Profmedia najavila je zatvaranje projekta MTV Russia. Svoju odluku je objasnila činjenicom da to više nije muzički kanal kojeg su nekada svi voljeli. Rebranding će omogućiti gledateljima zanimljiv sadržaj pod novim brandom, bez miješanja formata. To znači da će američka produkcija biti zamijenjena nacionalnim programom.

Pjatnica će imati informativno-zabavnu tematiku, s akcentom na gledatelje dobi između 14 i 44 godina. Gotovo polovina sadržaja će biti kabaretske predstave i zabava za mlade. Muzika će biti tri puta više zastupljena nego na MTV-u.

Već 31. maja, u petak, gledatelji će na novom kanalu gledati show „Black2White" na radiju Energy, koji govori o novim projektima Pjatnice. Osim toga, serijal "My lovely nanny" i repriza "Projector Paris Hilton", poznat s kanala Pierwyj. Osim toga tu su i showi "Boljšaja raznica", „Comedy Club" i "Klub veselih i pametnih".

Osim MTV Russia, u portfelju tvrtke Prfmedia su kanali TV3 i 2x2. MTV Russia je pokrenut 25. septembra 1998. godine. Ciljna grupa su osobe dobi između 11 i 34 godina.

media-sat.net prema materijalu preuzetom sa

Nema komentara