Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Viacom planira pokrenuti novi ruski MTV

Tvrtka Viacom International Media Networks (VIMN) želi ponovno pokrenuti kanal MTV Russia. U toku su pregovori s kablovskim, satelitskim i mobilnim operaterima oko uključivanja kanala MTV u glavne pakete.

Postojeći kanal MTV Russia danas završava s emitiranjem, a na njegovim frekvencijama će startati novi ruski zabavni kanal Pjatnica. Postojeći kanal MTV Russia radi pod upravom tvrtke Profmedia pod licencom MTV International. U septembru 2012. godine tvrtka je odlučila prestati koristiti brand MTV i pokrenuti kanal Pjatnica.

VIMN želi ponovno pokrenuti kanal MTV Russia. Tvrtka tvrdi da u ljetnim mjesecima nema smisla za pokretanje kanal jer gledanost opada u tom razdoblju. U međuvremenu, VIMN će pripremiti promociju kanala - novi web, koji će donijeti najavu za program i nova lica na MTV-u. U septembru kreće reklamna kampanja.

Viacom u Rusiji posluje s 10 kanala: Nickelodeon, Nickelodeon HD, Nick Jr., MTV Dance, MTV Hits, MTV Rocks, MTV Live HD, VH1 European, VH1 Classic i Paramount Comedy.

Izvor: parabola.cz

Nema komentara