Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Dreambox DM500 HD, DM800 HD i DM7020 HD s poboljšanim hardverom

Tvrtka Leontech, koja je odgovorna za distribuciju Linux set top boxeva marke Dreambox, uvodi na tržište tri postojeća modela s poboljšanim hardverom. Radi se o poznatim modelima DM500 HD, DM800 HD i DM7020 HD.

Navedena tri modela prijemnika biće druga generacija opremljena s većim kapacitetom flash memorije i RAM-a. Nova generacija tih prijemnika će raditi s image-ima OE 2.0.

Modeli DM500 HD i DM800 HD do sada su bili opremljeni s flash memorijom veličine 64 MB i RAM-om 256 MB. Nova hardver konfiguracija prijemnika biće opremljena sa 1 GB flash memorije i RAM-om veličine 512 MB. Povećanje kapaciteta memorije omogućit će korisnicima instalaciju dodatnih plugina i drugih ekstenzija, te proširiti funkcionalnost Dreambox prijemnika.

To znači, da će DM500 HD i DM800 HD imati isti kapacitet memorije kao DM7020 HD. Ta tri modela resivera biće opremljena novim memorijskim modulima, koji su sada dostupni.

Zbog nove hardverske konfiguracije Dreamboxa druge generacije, potrebno je na te prijemnike instalirati image na bazi OE 2.0. Do sada je postojala beta verzija softvera, koja omogućava, između ostalog, prijem usluga na bazi HbbTV.

Izvor: parabola.cz

Prijevod: media-sat.net

Nema komentara