Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Sky Deutschland i MGM Television produžili partnerstvo

Njemački pay-TV operater Sky Deutschland i američka tvrtka MGM Television nastaviće svoje partnerstvo produženjem dugoročnog ugovora za ekskluzivna pay-TV i SVOD prava za sve platforme.

Sky ima ekskluzivna pay-TV i SVOD prava za usluge Sky Anytime i Sky Go za najnovije filmove iz MGM-a. Za pretplatnike Sky DE, to znači mogućnost pristupa box-office hitovima kao što je Skyfall and The Hobbit: An Unexpected Journey. Od dodatnih naslova tu su: Hansel & Gretel: Witch Hunters, G.I. Joe: Retaliation and Carrie, te drugi film Hobbit, The Hobbit: The Desolation of Smaug.

Tvrtka je također obnovila svoj trenutni ugovor za emitiranje kanala MGM HD u platformi Sky u Njemačkoj i Austriji. MGM HD je debitirao u platformi u junu ove godine.

Gary Davey, izvršni potpredsjednik za programiranje u platformi Sky DE, izjavio je: "Sky je broj jedan kada je riječ o filmovima, i kroz ovaj ugovor možemo osigurati da pretplatnici Sky DE budu prvi koji će uživati u najnovijim visoko-kvalitetnim MGM filmovima. Novi kanal MGM HD prikazuje najveće MGM klasike u briljantnom HD kvalitetu, koji daje dodatnu vrijednost za sve filmofile."

Nema komentara