Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Motorvision HD u platformi Orange Romania

Rumunski pay-TV operater Orange uvrstio je u svoju ponudu novi kanal u visokoj razlučivosti (HD TV) Motorvision HD, kanal koji nudi najnovije emisije iz svijeta automobilizma, o sportskim automobilima, kolekcionarskim i luksuznim automobilima, prototipovima, emisije o motociklima i gliserima.

Motorvision HD će biti sastavni dio paketa Universe HD, koji uključuje 95 rumunskih i međunarodnih kanala, od kojih je 37 u HD formatu. Paket Universe HD je dostupan po početnoj cijeni od 8,4 eura mjesečno.

"Drago nam je da sada ekskluzivno možemo ponuditi kanal namijenjen entuzijastima sporta i motornih vozila. Ubuduće ćemo se fokusirati na proširenje broja HD kanala u platformi Orange TV, tako da korisnici mogu gledati svoje omiljene emisije u najvišoj audio-video kvaliteti." - rekao je Julien Ducarroz, šef komercijalne službe Orange Romania.

Dostupna na TV i računarima, putem satelita i interneta, a uskoro i na smartphonima i tabletima, Orange TV omogućava pristup najvećem broju HD kanala u Rumuniji (preko 40).

Tehnički parametri:

* Astra 1G ( 31,5°E), freq. 12,168 GHz, pol. V, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA Viaccess 5.0

Nema komentara