Weather (state,county)

Najnovije vijesti

SES i Arqiva potpisali novi ugovor za britansko tržište

Satelitski operater SES (Astra) objavio je danas da je potpisao novi dugoročni ugovor sa tvrtkom Arqiva za korištenje transpondera u cilju pružanja TV i radio usluga svojim klijentima u Velikoj Britaniji i Irskoj.

Uz pomoć svoje flote pozicionirane na poziciji 28,2 st. istočno, SES je u krajem 2012. godine služio preko 12 miliona satelitskih domaćinstava u Velikoj Britaniji i Irskoj.

"Naše investicije u potpunu obnovu naše flote na poziciji 28,2 E, daju Arqivi idealnu podlogu da omogući svojim televizijskim klijentima da dopru do velikog broja gledatelja u Velikoj Britaniji i Irskoj," rekao je Ferdinand Kayser, šef komercijalnog Ureda tvrtke SES. "Ovaj novi ugovor ističe atraktivnost naše satelitske ponude za britansko i irsko tržište te jaku komponentu našeg dugogodišnjeg partnerstva sa našim vrijednim klijentom Arqiva."

Barrie Woolston, komercijalni direktor za satelite i medije tvrtke Arqiva rekao je da je "Arqiva posvećena pružanju najboljih usluga za naše klijente i to zahtijeva globalno i fleksibilno rješenje satelita. Ovaj novi ugovor sa SES-om pružit će kapacitet kako bi to postigli."

Nema komentara