Weather (state,county)

Najnovije vijesti

OSN osigurao ekskluzivna prava na sadržaje iz Walt Disney Company

Blisko-Istočna pay-TV platforma OSN potpisala je ugovor s tvrtkom The Walt Disney Company čime je stekla prava na Disney filmove, serije iz ABC Studios i turske adaptacije serija iz ABC studija.

Također, ovim ugovorom OSN je produžio prava na distribuciju kanala Disney Channel, Disney XD i Disney Junior, kao i na sadržaje iz ABC News-a.

"Ovaj ugovor sa tvrtkom OSN donijet će publici na Bliskom Istoku i u Sjevernoj Africi vrhunski asortiman kvalitetnih sadržaja iz produkcija Disney, Marvel, ABC Studios i ABC News," - rekao je Didier Vanneste, šef The Walt Disney Company za MENA regiju. "Naš cilj je uvijek da dovedemo publici sadržaj koji ona želi, i kada ona to želi. Pokretanjem usluga Disney Movies on Demand, ABC Studios On-demand i dodatnih catch-up usluga, naš sporazum sa OSN dodatno će utemeljiti ovaj angažman."

OSN je 1. oktobra ove godine proširila svoju premium On-Demand uslugu sa namjenskom novom uslugom nazvanom "OSN On Demand Extra" čime je svojim gledateljima podarila stotine sati vrhunskih Disney filmova i emisija iz ABC studija. Pored toga, OSN će pokrenuti dvije nove on-demand, brend usluge: Disney Movies on Demand i ABC Studios. Disney Movies on Demand će biti dom za nove i klasične premium Disney filmove. ABC Studios će nuditi nove i evergreen serije iz ABC Studija. Usluge će biti dostupne putem platformi OSN Plus HD i OSN Play.

(media-sat.net)

Nema komentara