Breaking News
recent

39E: RTV Puls u platformi Polaris Media

Privatna televizijska stanica RTV Puls iz Šilova, Republika Srbija, od danas je dostupna putem satelita Hellas Sat 2 (39 °E) u platformi Polaris Media.

Program Televizije Puls je fokusiran na najbitnije dnevne događaje, društvene pojave i relevantne ličnosti prvenstveno sa Kosovskog Pomoravlja, ali i šire. Pored vijesti i događaja, TV Puls prati sociološke pojave koje se na prvom mjestu odnose na srpsku nacionalnu zajednicu na Kosovu i njihove odnose sa većinskim albanskim stanovništvom i drugim zajednicama.

Informativni program je težišna tačka produkcije Televizije Puls. U okviru tog programa pripremaju se, realizuju i emituju: „VESTI TV Puls", „INFO FLEŠ", „Jutarnji program TV Puls", debatna emisija „OTVORENO O..." , „Pregled nedelje" i drugi sadržaji. Pored sopstvene produkcije, u razvoju Informativnog programa TV Puls značajan doprinos daju i partneri nezavisne TV Mreže, koja okuplja sve TV emitere na srpskom jeziku širom Kosova (TV Mir u Leposaviću, TV Most u Zvečanu i TV Herc u Štrpcu), uz produkciju New Press u Čaglavici.

Kanal je dostupan putem zemaljske i kablovskih mreža u Srbiji, a na osnovu sporazuma o saradnji sa tvrtkom IPKO, TV Puls je dostupna svim korisnicima ove mreže na Kosovu a u saradnji sa RTV 21 u Prištini, može se pratiti i putem IPTV tehnologije. Također, TV Puls je moguće pratiti i putem web streama na oficijelnoj stranici televizije.

Tehnički parametri:

* Hellas Sat 2 (39 °E), freq. 11,135 GHz, pol. V, SR 30000, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, CA BulCrypt

(media-sat.net)

Nema komentara:

Pokreće Blogger.